Conversation Between bazarov and johann cruyff

74 Visitor Messages

Page 6 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
  1. Hugo je odličan, samo mi nije jasno zašto je u 19. stoljeću ostao u romantizmu; baš bi bilo zanimljivo vidjeti kako bi napisao realistični roman. Dostojevski bi Valjeana ubio 64 puta, ali ovaj ima Supremanove moći To me jedino smeta kod njega, ali romani su mu stvarno odlični.

P.S. Kupio sam si Derviša!
  2. Hajde eto, razumijem ja da su ukusi različiti, ali kako možeš toliko voljeti Hugoa, nikako ne razumijem
  3. Naravno da se vraća, ovo je samo Božićno izdanje; nije mi se dalo muljati po Photoshopu
  4. Hvala prijatelju, želim tebi, kao i tvojim najbližima sve najbolje u ovoj, sad već novoj godini! Što se filma tiče, naslov mi je poznat, ali nisam gledao, mogao bih potražiti.
    P.S. Nadam se da se ogorčeni bradonja vraća kao avatar poslije praznika
  5. Sretna ti Nova Godina, puno dobroga na faksu i u knjižnici !
    P.S. Probaj naći film Lajanje na Zvezde; srpski film iz 1998 - o jednom mladom filozofu...
  6. Hvala najljepša prijatelju, također, sretan Božić i nova godina i tebi i tvojoj porodici! Mešine citate opet poštujem, kad smo kod toga Inače, sad sam postao pravi zaljubljenik u Krležu, čovjek je čudo.
  7. Sretan Božić Tebi, Tvojoj obitelji, onoj zbog koje ne poštuješ Mešine citate i Hesseove ideje i cijelom Sarajevu !
  8. Ja ništa nigdje...ma tu knjigu Dostojevski spominje prečesto i svugdje i baš bi ju pročitao. Našao sam Teško pametnome od Gribojedova, još mi Čjernišjevski(koje prezime) nedostaje.
  9. A nije preveden Černjiševski? Hm, a zakleo bih se da sam viđao neke njegove knjige po nekakvim antikvarnicama...
  10. Pa faks je dobro, baš su kolokviji bili; još jedan u srijedu pa malo pauze. Za sada je odlično, nastojim to i održati, htio bi 3 predmeta kolokvirati, pa 1 rutinski pismeni, 1 cijeli i bez nervoze u proljeće...Probaj sve kolokvirati što možeš, apsolutno sve. Em je lakše učiti, em je lakše položiti, em je ocjena veća - kad se nakupi tko će to sve rješavati
Showing Visitor Messages 51 to 60 of 74
Page 6 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast