Conversation Between bazarov and johann cruyff

74 Visitor Messages

Page 4 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
  1. Da, to sam baš i s bratom pričao. Kao da počne izmišljati udarce, drukčije servira, ne poteže toliko po kutevima, na mreži je totalno neozbiljan a čak i izlazi bezveze, ni ne pogleda da li je servis za izlazak ili će popiti neku neobranjivu dijagonalu ili paralelu. Što je najgore, to radi na ključne poene.
    Kad god je odigrao svoje ubitačne backhand dijagonale nekoliko puta u izmjeni svaku je dobivao a o ispraćenim forehand dijagonalama da ne pričam. Je ovaj ljevak, ali ako je loptica prebrza i točna onda je neobranjiva, i Hernychu i Nadalu (ne znam otkud mi on sad ). Nadal je stvarno igračina, ali mislim da je sve u Federerovoj glavi.
    Mislim da se Federer njega boji; počelo je Parizu (3 gema u finalu - bilo je ružno za gledati), jednom je bilo knap u Wimbledonu a drugi put nije bilo uopće Pitanje je šta će biti ove godine. Jednostavno, usere se! Ja sam očekivao i u trećem a i u petom setu da će da razbiti, a onda mu se igra totalno promijeni. Svi pričaju (i ja se toplo nadam) kad će Federer skinuti Samprasa; a mene je strah da će Rafa skinuti i Samprasa i Federera. Pariz može izgubiti samo ako se teško ozlijedi ili napokon padne na doping testu, ima Wimbledon (aki će trava opet biti onako spora, opet će ga osvojiti) a očito ima i igru za brze podloge; mada mi se čini da mu je US Open ipak malo prebrz.

Jednom je jedan moj prijatelj rekao da je Cristiano bolji od Zizoua Pola sata objašnjavanja, nabrajanja ključnih golova u ključnim utakmicama, asistencija; čak sam se morao kasnije ispričati jer mi je nešto ružno izletilo Zizou i Figo su mi zalijepljeni na kompjuter, takva dva neće tako skoro opet igrati u isto vrijeme i u istoj momčadi.
  2. Mene muči jedna druga stvar kod Federera - nije da je Nadal njega toliko prevazišao, nego se Fedex totalno promijeni kad igra protiv njega. Npr.: sjeti se Federera iz prvih par kola turnira - čovjek igra, smije se, zabavlja se, i tako sve do finala. A onda, kao da naglo dobije tremu kad shvati koliko daleko je stigao, i još kad je onaj s druge strane mreže...igra mu se totalno mijenja. Čini mi se da igra puno bolje kad meč ne shvata preozbiljno (što su praktično svi osim onih protiv Nadala). A ovdje - nekakvi polu-balonski backhandi non-stop, loptice udaraju u rub reketa, i opšti dojam da ni on ne vjeruje da može dobiti. Da se riješi te psihološke barijere i uđe u meč protiv Nadala kao što bi ušao protiv, recimo, Del Potra, mislim da ne bi imao većih problema - opet kažem, nije da je Nadal toliko bolji, brži, jače udara, nego se ovaj boji. I ovo je bilo na betonu - zamisli ih tek za par mjeseci u Parizu ako dođu do finala (tj. ako dođe ). Prošlogodišnji Roland je bio strašan za gledati, ovaj bi mogao biti još brži i lakši za Nadala ako se Federer ne probudi. Pa već 6-7 godina dobija ljude kako hoće, i sad se odjednom boji?!

P.S. Drago mi je da se jednako diviš Ćelavcu kao i ja
  3. Ono prvo finale - Fedex me zeznuo na kladi pa sam osvojio samo večeru u jednom krčmarskom restoranu, jer sam se usudio okladiti pred 15 ljudi da će Hrvatska izgubiti. Suđenje je tema svakome svugdje danas. Ja sam još sinoć pokušao reći da suđenje uopće nije kriminalno, ali sam brzo odustao; previše pijanih prijetećih pogleda.

Federer...kakav meč; uopće mi nije žao pet sati pred monitorom (glupi HRT šugavi) ali opet mi ostaje dojam da je Federer glupo izgubio. I prvi a posebno treći set. Vodi 4-2, servira 30-0, i onda pukne van stadiona, ne isprati lopticu(kad će više shvatiti da Nadal previše toga stiže i da poen nije gotov dok stvarno nije gotov) i bude breaknut. Onda propusti 0-40 dva puta za redom, još par break lopti, uđe u tie-break, dva puta promaši teren za 2 metra i kao šlag na tortu - dvostruka na set-loptu ((((((( Užaš!!!

Messi je čudo, bolji i od Ronaldinha iz najboljih dana. Kaka me jedini malo (ali jako malo) podsjeća na Velikog Ćelavca a Cristiano je papak. Jednostavno, nijednu važnu utakmicu, bilo za Man UTD ili za Portugal nije odigrao na nivou. Još se sjećam šta su mu Kaka i Gattuso napravili prije par godina (2-3, 3-0) kad je Kaka dao 3 gola u dvije utakmice a ovaj se nije ni vidio. Polufinale protiv Engleza u Portugalu, finale protiv Chelsea (promašio elfer, da se Terry nije poskliznuo...), ista stvar protiv Barce na Nou Campu, zadnje EP protiv Njemaca u četvrtfinalu...Gle, može zujati Wiganovce i Fulhamovce, ali kada odigra kao Messi, Ronaldo, Ronaldinho i Zizou u finalima i polufinalima onda mu možda nešto priznam. Dotad je papak!
  4. Izvini što tek sad odgovaram, imao sam problema s računarom, ali evo sad je riješeno. Pišem ti dakle nakon oba finala, i ne bih se puno osvrtao ni na jedno, iskreno - složili smo se da je Francuska trenutno jača od Hrvatske u rukometu, i njihova pobjeda me nimalo nije iznenadila, iskreno (što se suđenja tiče, moram priznati da kriterij i nije bio TOLIKO loš kakvim se predstavlja). A ono "drugo" finale Auu...ne znam šta bih rekao...žao mi je Federera, stvarno, toliko mi ga je žao, ali Nadal je svemir za sebe, trenutno. Mislim da Nadala u ovoj formi niko ne može dobiti ni u Parizu (smiješno je očekivati drugačije), ni u Londonu. Mislim samo da bi mogao pokleknuti na U.S. Openu, ne znam zašto, i to ne od Fedexa.

Svaka čast na analizi nogometnih klubova, jako smo slični po tom pitanju - s tim što Liverpool i ne mrzim toliko, ali Man UTD su mi najodvratnija skupina ljudi na planeti, što se sporta tiče. Ja sam inače zagriženi Barcelonin navijač još od vremena kad su Guardiola, Rivaldo, Figo i Ronaldo bili tu. Po mom mišljenju, Cristiano (odbijam ga zvati svetim imenom Ronaldo) je precijenjen, Messi je trenutno najbolji na svijetu, a Kaka se mora vratiti u formu, s tim što je on, kad je spreman, vjerovatno najbolji.
  5. Opa! Nema šanse, ha? Vidjeti ćemo hoće li mali narkoman imati snage u finalu naklon ovog; plus brzina podloge.
    U formi? Pa nije izgubio meč na travi od poraza protiv Ančića u 1.kolu Wimbledona 2003.; ako se ne varam, sve do one nesretne nedjelje. Znači po tebi Sampras ostaje kralj? Jer ako je Nadal sada favorit, prirodne podloge si otpisao + Murray i Nole...Malo mi je sumnjiv Nadal, prerano je u formi; a zemlja još nije ni blizu. Pitanje je s čime se nadrogirao ove sezone.
    Rukomet očekivano; a u nedjelju (tj. u subotu popodne) ću se kladiti na Federera i Francusku pa da vidimo kako stvari stoje, mislim da bi se moglo zaraditi.
    NK Dinamo Zagreb, (neki ga zovu i NK Agregat ), a vani Barca i Arsenal. S time da je Dinamo neusporediv, čak draži od svih reprezentativnih ekipa (osim Bilić boysa, kako im tepaju).
    Ne mogu smisliti Liverpool(užaš još od vremena Hyppie, Heskeya i Owena), Man Utd mi je najodvratniji klub na svijetu(braća Neville, Irwin, Berg, Beckham, Brown, Cristiano...na čelu s Sirom Ementalerom Fergusonom - da opet padne avion ne bih se bunio; znam, i moja majka se zgraža kad se derem na televizor da netko napokon slomi Cristianu koljena, zglobove i kosti ). Istina, lijepo igraju ali ih mrzim. Real baš ne volim, ali ih poštujem - trofeji, lijepa igra, nadigravanje... I Hajduk, naravno
  6. Ma dobro, nekako baš i ne mislim da bi se meč protiv Del Potra trebao uzeti za primjer, pa čak ni protiv Roddicka - i ja evo gledam Nadal-Verdasco(ipak mislim da Verdasco nema šanse, bez obzira na sretni prvi set), i iskreno da ti kažem, ipak mislim da je Nadal favorit u finalu. A što se prirodnih podloga tiče...Francusku sam davno otpisao za Federera, a Wimbledon je moguć, ali ako dođe 100% spreman i u formi. Danas evo i polufinala rukometa, trebao bih i to vidjeti. E da, nikad da te pitam, za koji nogometni klub navijaš? (nemoj samo reći Man. UTD!)
  7. Da, RTL i Šola su užasni Pa evo, i prije utakmice s Francuzima (prošlo očekivano, briga i jedne i druge ali mi smo ipak domaćini) a i poslije mislim da su Francuzi jači. Omeyer, Dinart i Fernandez nisu opće igrali, Karabatić i Abalo malo, trebao bi stići i Abati... Možda nije patriotski, ali mislim da su jači. Dancima previše nedostaju Boldsen i Jeppesen, a Poljaci su prilično nezgodni, i u Pekingu su nas pobijedili.
    Ako si ovo pisao 27., onda si čekao meč s Del Potrom I ja to pratim, i ono je bilo...perfektno. Baš gledam Nadala protiv Verdasca, i Federer bi ih obojicu trebao pobijediti lakoćom. I onda u Rolland Garrosu ili Wimbledonu promijeniti povijest, to bi bila godina. Samo da trava opet ne bude onako spora i izbrazdana, ono je u finalu ličilo na trećeligaške nogometne oranice, a ne na ''tepih''.
  8. Naravno, pogledam kad god mogu. Moram priznati da od samog početka osjećam malu averziju prema ovom prvenstvu zbog televizije koja ga prenosi (ne mogu ti opsiati koliko prezirem RTL i slične), ali ipak gledam ove zanimljivije - večeras Francuska-Hrvatska, i pitanje je na šta će to ličiti budući da nije rezultatski toliko bitno, ali iskreno, mislim da je Francuska trenutno daleko najjača, a Hrvatska i Danska tik iza njih. Ma, gledam to, i pratim Australian Open, čekam evo Federera da zaigra, izgleda da će ovo biti još jedna sezona nerviranja u njegovo ime za mene
  9. Da, stvarno su pretjerali Netko ga voli, netko ga ne voli; zašto je to ljudima tako teško prihvatiti?
    Pratiš rukomet?
  10. Sve sam završio za ovaj semestar, pa sam sad kod kuće, pa ostajem skroz do početka ljetnog, tamo negdje sredinom februara... Gledam ove kako lude po tvojoj temi oko Shakespearea, idi tamo i rastjeraj to sve
Showing Visitor Messages 31 to 40 of 74
Page 4 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast