Conversation Between maraki16 and amalia1985

29 Visitor Messages

Page 3 of 3 FirstFirst 123
  1. γεια σου αμαλιτσα!τι κανεις?εχουμε καιρο να τα πουμε ε?πως εισαι ολα καλα?με τη δουλεια, σε ταλαιπωρουν πολυ τα παιδακια? καλα, δεν ξερω σε ποια περιοχη μενεις, αλλα ελπιζω να μη σε εχει παρει καμια ξοφαλτση πετρα η κατι τετοιο απο τα επεισοδια ρεζιλι εχουμε γινει ρε γαμωτο, αλλο που δε θελουν ολοι στο εξωτερικο για να αρχισουν να λενε. τεσπα, δε βαριεσαι....α κατα τυχη διαβασα αυτα που ειχες γραψει στη μανολια.....αριστερο πανκιο ε?ελεος!!! το πανκιο ηταν τελειως μα τελειως ομως ακυρο. οσο για το αριστερο....δεν καταλαβαινω αυτο ηταν προσβολη ας πουμε? δεν τον ειχα για τετοιο ανθρωπο, ειναι και φιλοζωος και του ειχα αδυναμια μα πραγματικα, υπαρχουν ανθρωποι με τοσο στενομυαλες αντιληψεις? λες και ειναι κακο να εχει ο καθενας διαφορετικες πολιτικες αποψεις, τι να πω.... ελεος, ελεος και παλι και παλι ελεος! δεν πειραζει αμαλια μου, εσυ μην ασχολεισαι.... ελπιζω κατα τα αλλα να σου πανε ολα καλα.εγω με τη σχολη την εχω ψιλοχασει τη μπαλα να σου πω την αληθεια περναω μια φαση ας το πουμε και τα εχω παρατησει αλλα ελπιζω να συνελθω συντομα και ν α περασω κανα μαθημα στο εξαμηνο.αυτη η φωνητικη ομως....δεν παλευεται με τιποτα. anyway, επειτα απο αυτο το λογυδριο θα σε αφησω. πολλα πολλα μακια!
  2. hey, could you please visit my blog and provide me with some feedback for the 3rd entry? it would be highly appreciated!
  3. oh, i see...hope you finish soon enough and then rest a little!!!
  4. Hi there!!! Thank you for askingIt was a little bit of tiring, with the seminar courses in the morning and the classes in the evening, but I am quite rested now, have enough time to prepare the lesson for Thursday. If only my PC wasn't so slow...
  5. hi!how was your day amalia?
  6. thank you dear!!!!!!glad you like it
  7. Hello, maraki!!!! Absolutely beautiful profile!!!! Great!!! And I love your photos!!!!
  8. hi amalia!!!!!!!!!!
Showing Visitor Messages 21 to 29 of 29
Page 3 of 3 FirstFirst 123