Conversation Between bazarov and johann cruyff

74 Visitor Messages

Page 3 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
  1. Pa da ima neki ovakav forum koji gravitira na istok; jao!!!
    Ovako si u principu sve već raspravio, jer o onim šarlatanima sa zapada nemam šta mudro za reći.
  2. Pa ništa, uživaj u slavi i prihvataj zahtjeve, što da ne? Vidiš da je to ionako postalo primarno u zadnje vrijeme. Otkako su uveli ove profile, ostavljanje porukica i slično, svi se manje-više bave samo tim tričarijama, a sve ono što je prije bilo glavno sad je palo u drugi plan. I sama sam ti takva, doduše Jednostavno mi je postalo mrsko čitati one teme, ostavljati poruke koje ipak trebaju imati nekog smisla, pa dok to prevedeš s našeg na engleski... Ma... Lakše ovako. A i čini se da naš jezik doživljava renesansu, vidiš koliko ljudi sad govori.
  3. Ne čitam takve časopise, ali volim im CD-e i DVD-e; stvarno samo probrani i korisni programčići.

Znam da me vole, ali dobio sam ponudu (zahtjev, zapravo) od par ljudi koji nemaju nijedan post To me brine!
  4. Heh, ovo je drugi računar, ovaj u Sarajevu - ma nije normalno, imao je 40 virusa i stotinjak inficiranih dokumenata, užas. Spasio me novi Bug (čitaš li možda? Ja redovno kupujem.), dobar im je bio DVD, uspio sam onako brzinski počistiti C-particiju nekim programčićima.

Nisam dobio nikakve čudne zahtjeve za prijateljstvom, možda si ti jednostavno toliko popularan i poželjan
  5. andave, your really on to Dostoevsky
  6. Brada mi je zaštitni znak, ne samo na slici; kažu da baš odaje filozofa u meni
    Ma učio sam...Super, sve sam položio; na ljeto sam valjda smrdljiva božićna riba !
    Meni 23., još deset dana laganog tempa a onda opet psihofizički teror nad jadnim studentima. Počinje mi opet ruski; trebao bi to dobro ponoviti da se bar znam predstaviti u učioni.

Šta radiš tom računaru, svaki put je neka nova bolest u pitanju.

P.S. Da li dobivaš friend request od ljudi koje ne znaš i koji nemaju ni 5 postova???
  7. Ondje je trebalo pisati iznervirao. (i da, sad, tri sekunde kasnije, vidim da ima opcija "Edit")
  8. O, bradati kolega, dugo se ne čusmo... Ja se evo vratio u Sarajevo, čitav dan sam proveo petljajući s računarom, nakrcan je virusima i trojancima (i to ne onima koji su pandan Durexu ), strašno sam se uznervirao... Kako prođoše ispiti? Meni ljetni semestar počinje 16.
  9. Evo me opet; imao sam par gadnih ispita i tako to...

Da je Fabregas ostao, pitanje je da li bi ostalo toliko mjesta za Iniestu; jer nije uopće igrao dok je Deco još igrao za ozbiljno. A Milan je gotov, prestari su više. A sada se još i Kaka ozlijedio...
  10. Heh, Hernych - zamisli da igraju on i Murray, u istoj odjeći Znaš šta, ne želim više razbijati glavu time, i njegovim udarcima koji putuju na susjedni teren, i forehandima koji završe dva metra predaleko i igrom na mreži koja podsjeća na uvježbavanje baleta - briga me, mislim da neću ni gledati Pariz

O da, ima ljudi koji su me uvjeravali da je Cristiano bolji dribler od Denilsona i Ronalda, kompletniji igrač od Di Stefana i Cruyffa, maštovitiji dodavač od Zidanea, Figa i Rivalda, još čekam da kažu da je bolji od Maldinija i Baresija u odbrani. Pusti, ljudi očito padaju na te polu-manekene koji su čisti nogometni mediokriteti (što me podsjeti na onog divnog Engleza i njegove prelijepe modno osviještene supruge ).

P.S. Ne mogu prežaliti što je Barca pustila Fabregasa - zamisli to, Iniesta, Xavi i on - pa imali bi jače veznjake od Milana.
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 74
Page 3 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast