Να περνάς καλά, αυτό έχει σημασία, ακριβώς. Εντάξει, θα περάσει και η εξεταστική, που θα πάει...Φιλάκια!!
αμαλιτσα βλεπεις οτι βλεπω? υπαρχει κι αλλος εδω τελικα! χαχα! αρχιζει και γινεται και στην ελλαδα γνωστο το site φαινεται. απορω που μας βρηκε μεσα σε τοσο κοσμο!
αμαλιτσα μου τι κανεις? ειμαι πολυ καλα σε ευχαριστω παρα παρα πολυ! ναι και εμενα μου αρεσει το προφιλ μου, νομιζω ειναι χρωματιστο και αισιοδοξο, αν και ισως θεωρηθει λιγο παρδαλο χεχε! ξεκιναω εξεταστικη στις 19 του μηνα μεχρι τις 13 μαρτη. δν εχω διαβασει και τιποτα....τεσπα δεν πειραζει, υγεια πανω απο ολα! εσυ ολα καλα? ελπιζω να εισαι πολυ πολυ τυχερη ευτυχισμενη και χαρουμενη! πολλα πολλα πολλα φιλουθκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γειά σου, γλυκιά μου, είσαι καλά; Καλά, το νέο σου profile είναι τρομερό!!!!!Πώς πάνε τα πράγματα στη σχολή;Να προσέχεις!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!
Nα είσαι καλά, κοριτσάκι!! Οτιδήποτε θελήσεις, στείλε μήνυμα, οκ? Πολλά φιλιά!
γεια σου αμαλιτσα μου! καλα ειμαι σε γενικες γραμμες, αλλα δεν εχω εξεταστικη! ηταν κλειστη η σχολη, αυτη τη βδομαδα ανοιξε. εκαναν συνελευση οι του αγγλικου και ειπαν οτι δε θελουν να γινει εξεταστικη τωρα. την τριτη θα κανουν και οι υπολοιποι συνελευση και τοτε θα ξερουμε τι θα γινει....σε ευχαριστω πολυ παντως!!! ελπιζω και εσυ με τη δουλεια να τα πηγαινεις καλα και να συνεχισεις να μεταλαμπαδευεις τις γνωσεις σου στα παιδακια! πολλα πολλα μακια!
Τι κάνεις, γλυκό μου κοριτσάκι; Είσαι καλά; Έχεις εξεταστική τώρα; Εύχομαι τα καλύτερα, καλό μου!!! Πολλά φιλιά!
Happy New Year, my dear!!!!!! Happiness and health!!!!!
happy new year sweetie!!!
Α! Καλά, αυτός είναι από άλλο ανέκδοτο τελείως. Δεν είναι κακός, αλλά τραγικά στενόμυαλος. Η δουλειά καλά πάει, μια χαρά, εντάξει, τα μικρά σου βγάζουν την πίστη συνεχώς, αλλά είναι καλά τα καημένα, τι να πείς, παιδιά. Αύριο τους δίνουμε βαθμούς και θα αντιμετωπίσω όλες τις μαμάδες...Έχω οπλιστεί με ψυχραιμία. Οτιδήποτε χρειαστείς για τη σχολή, πες μου, έτσι; Εγώ την φωνητικά την πέρασα με την τρίτη και με τα χίλια ζόρια...Ακόμα τόνους βλέπω στον ύπνο μου, ο απόλυτος ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!! Χάρηκα πάρα πολύ που μιλήσαμε, γλυκειά μου!!!