Conversation Between maraki16 and Josef K.

15 Visitor Messages

Page 1 of 2 12 LastLast
  1. Κουράγιο! Εγώ τελείωσα και βρήκα την ηρεμία μου (μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα τουλάχιστον!)... Καλές διακοπές!
  2. μια χαρα σε βρισκω! εγω δεν εχω ξεκινησει ακομα εξεταστικη, αρχιζω στις 22, και τωρα που το σκεφτομαι, πρεπει να ξεκινησω διαβασμα και εγω.....θα γραφω μεχρι τις 10 ιουλιου.
  3. Ναι. Έδωσα δυο φιλοσοφίες, το επόμενο Σάββατο έχω μια ψυχολογία κ έπειτα άλλα πέντε μαθήματα. Εσύ;
  4. hello my friend, how are you doing? have you already started exams at university?
  5. ναι, αυτα καναμε, αν και εγω δεν παρακολουθουσα το μαθημα επειδη συνεπεφτε με ενα αγγλικο που ειχα εκεινη την ωρα. βεβαια εγω εκανα εργασια απαλλακτικη. βιβλια δεν θυμαμαι ακριβως τιτλουσ-το ενα λεγοταν η αιωνια επιστροφη της φιλοσοφιας. καναμε του θεοδοσιου πελεγρινη, ειναι ο ιδιος που ειχε γραψει τη φιλοσοφια της β' λυκειου. εχει γραψει και ενα λεξικο λογοτεχνικων ορων. τον εχω στο πανεπιστημιο, παρακολουθουσα και περυσι το μαθημα του στην αρχαια ελληνικη φιλοσοφια, και αυτο τουλαχιστον ηταν πολυ ενδιαφερον. επειδη κανει πολυ ωραιο μαθημα σιγουρα και αυτη η φιλοσοφια αν την παρακολουθουσα ωραια θα σου λεγα οτι ηταν. και εμενα μου αρεσε πολυ η φιλοσοφια στο λυκειο που καναμε, την ευρωπαικη δεν τη θυμαμαι τοσο, αλλα με την αρχαια ελληνικη ειχα κολλημα μεγαλο, στο πανεπιστημιο ακομη τα θυμομουν. ειδικα οτι ειχε σχεση με πλατωνα.
  6. Νεώτερη ευρωπαϊκή φιλοσοφία; εννοείς από τον Ντεκάρτ μέχρι τον Καντ; ποιό βιβλίο κάνατε; ήταν ωραίο μάθημα; [σόρι για τον καταιγισμό ερωτήσεων αλλά άγγιξες "χορδή"!]
  7. περασα καλα το πασχα, στην αυλιδα, 10 λεπτα εξω απο τη χαλκιδα, με τους γονεις μου. ερημια, πρασινο και θαλασσα(η οποια βεβαια δεν ειναι καθαρη αλλα anyway, μην τα θελουμε και ολα δικα μας), ξεκουραστηκα αρκετα και ηρεμησα.
    απο εξεταστικη.....κοπηκα σε ενα μαθημα με 0, και περασα 2, νεωτερη ευρωπαικη φιλοσοφια και αγγλικη ποιηση. ακομη περιμενω 2 μαθηματα να βγουν και ειλικρινα ελπιζω να τα εχω περασει.η εστω το αγγλοφωνο θεατρο.... θα ηθελα παρα πολυ να τελειωσω στα 4 ετη και να μη χρειαστω και 5ο, αν και φαινεται δυσκολο αυτο. χρωσταω ηδη 1 μαθημα απο περυσι που δε θα το δωσω καθολου φετος, ιστορια συγχρονου ελληνισμου, την οποια και σιχαινομαι....
  8. Μια χαρά πέρασα, και σου εύχομαι επίσης τα καλύτερα. Η τελευταία εξεταστική δεν ήταν απ' τις καλές μου, πήγα ακόμη πιο χαλαρά απ' ότι συνήθως και πέρασα τα μισά μαθήματα. Δύσκολα θα γλιτώσω ένα χρόνο παραπάνω, πράγμα που βέβαια με λυπεί μονάχα για τη γκρίνια των γονιών μου. Εσύ;
  9. καλησπερα! πως εισαι? χρονια πολλα! ελπιζω να περασες ωραια το πασχα. πως τα πας με τη σχολη? η εξεταστικη σου πηγε καλα?
  10. Τρίτο έτος είμαι (έχω κερδίσει μια χρονιά). Τα γιάννενα είναι υπέροχα, διότι συνδυάζουν πολλές δυνατότητες διασκέδασης με ήσυχους ρυθμούς που δε συναντάς στις μεγαλουπόλεις (αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό). Η σχολή μ' αρέσει πάρα πολύ, ήταν άλλωστε πρώτη επιλογή μου λόγω λόξας με τη φιλοσοφία: εμπειρικά, ωστόσο, πρέπει να παρατηρήσω ότι οι περισσότεροι-ες δε συμμερίζονται την άποψη μου! η οργάνωση είναι καλή, αν και πλανάται η γνωστή ( ελληνική χαλαρότητα -κυρίως στο πως οι φοιτητές αντιμετωπίζουν το πανεπιστήμιο (ως αγγαρεία μέχρι να πάρουν το κ...χαρτο)-, η δε ποιότητα αρκετά υψηλή. Στον τομέα φιλοσοφίας, που μπορώ να εκφέρω γνώμη με μεγαλύτερη σιγουριά, οι περισσότεροι καθηγητές έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό και είναι σχετικά νέοι σε ηλικία (40-50) και νοοτροπία.
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 15
Page 1 of 2 12 LastLast