Conversation Between maraki16 and JohnAvg

18 Visitor Messages

Page 1 of 2 12 LastLast
  1. wow! για να αναφερεις το σπιτικο φαγητο μαλλον δεν τα καταφερνεις και πολυ καλα μονος σου ε? χιχι. εγω εχω παντα σπιτικο φαγητο! περασα πολυ καλα, ξεκουραστηκα, αλλα μεταξυ μας, οι φοιτητες ξεκουραζονται λιγο-πολυ ολο τον χρονο... εμεις βιβλια εχουμε παρει ευτυχως, φετος ηταν πολυ καλα τα πραγματα πραγματικα... αν μπορουσα και να διαβασω καλα θα ηταν...
  2. επισης ο,τι επιθυμεις! ξεκουραση κ πολυ σπιτικο φαγητο στις γιορτες!εσυ?1 φεβρουαριου ξεκιναμε κ δεν εχουμε παρει ακομα βιβλια!τραγικη κατασταση..
  3. happy new year john! εξεταστικη ξεκιναμε στις 25 ιανουαριου. εσεις? πως περασες τις γιορτες?ευχομαι ο καινουργιος χρονος να σου φερει υγεια, αγαπη και ευτυχια!
  4. hi mary!mia xara esu?pote arxizete exetastikh?
  5. hello john! how are you? how's school going?
  6. ε οχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2 βαθμους κατω απο αυτο που γραψατε? δηλαδη ποσοι το περασατε το μαθημα καλε? μα καλα δεν ειναι τελειως τρελοι οι ανθρωποι? τους δινουν μια εδρα στο πανεπιστημιο και νομιζουν οτι καποιοι ειναι!
  7. εμας ενα αλλος μας ειπε να γραψουμε πανω δεξια στην κολλα μας τον βαθμο που πιστευουμε οτι αξιζουμε και επειδη βαριοταν να τα διορθωσει μας εβαλε δυο μοναδες κατω απο τον βαθμο που του γραψαμε...xd
  8. αστα να πανε ρε συ. τωρα εχω να δωσω αλλα δυο μαθηματα. τελειωνω στις 12 μαρτη. καλα απο αυθαιρεσια εχουν να δουν τα ματια σου και να ακουσεις ιστοριες....εδω στη φιλοσοφικη λεγανε για εναν καθηγητη, αλλα και για αλλους βασικα, οτι οταν διορθωνουν γραπτα, για να μην καθυστερουν, τα βαζουν σε δυο στοιβες. απο τη μια περνανε, τα αλλα που πεφτουν στην αλλη στοιβα κοβονται να σου πω και αλλο ενα καλο? τα βαζει ολα μαζι, εναν ανεμιστηρα απο πανω, και αναλογως οσα πεφτουν η τα κοβει η τα περναει. διαλεγεις και παιρνεις που λεμε.
  9. Ελα τ γινεται?Εξεταστικη εχουμε τελειωσει εδω και δυο βδομαδες..ευκολοτερα απο τις πανελληνιες αλλα πολυ αυθαιρεσια απο μερικους καθηγητες..οπως θελουν διορθωνουν...ακομα να αρχισετε στην αθηνα?!?!?
  10. γεια σου γιαννη τι κανεις? εχεις τελειωσει με την εξεταστικη? πως σου φανηκαν τα πραγματα? εγω ακομη δεν εχω δωσει μαθημα
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 18
Page 1 of 2 12 LastLast